ProPannonia Kiadó Alapítvány

Témakörök

Könyvkereső

Kosár

Rendelési információk

Könyvek átvétele

1. Személyes átvétel:
A megrendelt könyveket átveheti a Pannónia Könyvek szerkesztőségében, nyitva tartási időben.
Személyes átvétel esetén a megrendelés ellenértékét készpénzben egyenlítheti ki.

2. Kézbesítés:
A megrendeléseket postai úton teljesítjük, melynek során a mindenkori postai díjszabás érvényes. Ebben az esetben a Megrendelőnek elektronikus úton díjbekérőt küldünk pdf formátumban, mely tartalmazza a rendelés kiegyenlítéséhez szükséges összes információt. A pénzügyi teljesítést követően 5 napon belül postára adjuk a megrendelt kiadványokat a Megrendelő nevére kiállított számlával együtt, mely további pénzügyi teljesítést nem igényel.
(E fizetési mód legfőbb előnye, hogy nem számítunk fel utánvételi díjat, a postaköltség a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően a megrendelt kiadványok súlya szerint­ alakul.)
A fizetési határidőig ki nem egyenlített díjbekérőket érvénytelenítjük, a megrendeléseket automatikusan töröljük!

3. Postai utánvétel
Amennyiben a megrendelőlapon postai utánvétellel kéri a megrendelt kiadványokat, úgy a megrendelés postaköltséggel és utánvéti díjjal növelt értékét Ön a kézbesítőnek fizeti ki. Felhívjuk tisztelt Megrendelőink figyelmét, hogy az utánvételes feladás díja a normál postai levél- ill. csomagfeladás díjánál jóval magasabb.

A korlátozott példányszámban, valamint a készlet erejéig meghirdetett akciókban részt vevő termékek esetében a Kiadó fenntartja annak lehetőségét, hogy a megrendelést nem tudja teljesíteni.

Rendelés visszamondása

A rendelés a megrendelés napján visszamondható. A rendelés a könyvek átvételekor visszamondható, abban az esetben, ha a megrendelt könyv nyomdahibás vagy sérült, illetve a könyv fizikai állapotáról közölt adatok nem felelnek meg a valóságnak

Vásárlási garancia

Az Ön által megrendelt könyvekre a Pro Pannonia Kiadó minőségi garanciát vállal. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt könyv nyomdahibás, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Ehhez Önnek elég a könyvet a számlával együtt címünkre visszaküldenie. Ha már nem található a készletünkben hibátlan példány, Önnek lehetősége van másik könyvet választani a hibás helyett.

Ha bármilyen kérdése, észrevétele vagy panasza van a megrendeléssel kapcsolatban, kérjük, jelezze azt a következő elérhetőségeken:
Pro Pannonia Kiadói Alapítvány
7601 Pécs, Király u. 33.
Tel/Fax: 72/516-866
E-mail: info[kukac]propannonia.hu

Adatvédelem

Postai megrendelés és Online Rendelés esetén csak olyan adatokat kell megadnia, amelyek feltétlenül szükségesek az Ön megrendelésének maradéktalan kiszolgálásához, illetve az esetleges későbbi kapcsolattartáshoz (pl. reklamáció esetére).
A Pro Pannonia Kiadó a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, és semmilyen formában nem adja azt tovább.

Ajánlatunk