Tündérbukfenc

3000 Ft

A könyv verseinek és meséinek közös jellemzője a tréfák, a vidám történetek, a nyelvi játékok  vonzó szépsége és a mögöttük sejtelmesen megbúvó tanító szándék; a humor és a spiritualitás sajátos egybeolvadása. Az óvó szeretet példázatai és a derűs kíváncsiság dalai ezek az írások – a nyelv művészi tartalékait, végtelen lehetőségeit segítségül hívó és felhasználó költő részéről. Mindebben olyan szerzők ihlető hatása ragadható meg, mint Békés Pál, Lázár Ervin, Neil Gaiman vagy Weöres Sándor.

Halmai Tamás (Pécs, 1975) figyelme versek, prózák, esszék és kritikák után, számos önálló kötet birtokában fordult a gyermekirodalom felé. Ez az első ilyen jellegű könyve. A szövegeket kísérő színes rajzok különleges alkotások, szépségük, eredeti látásmódjuk alapján egyaránt, miután készítői a Pécsi Éltes Mátyás Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Speciális Szakiskola és Kollégium fiataljai, azon korosztály tagjai, amelyhez a könyv szól.

A kötet mindenekelőtt a 6–12 éves korosztálynak ajánlható. S mindenkinek, aki szereti – őket. Azaz gyermekeknek. És felnőtt gyermekeknek egyaránt.

Elfogyott

További információk

Szerző

Méret, kötésmód

Terjedelem

Kiadás éve

ISBN